fbpx

Pază umană

Serviciile noastre de protecție cu pază umană vă asigură siguranța și bunăstarea. Aceasta este prioritatea noastră numărul unu și ne mândrim cu munca bine făcută. Agenții noștri de securitate pentru pază umană asigură protecție directă clienților noștri și pot include orice tip de protecție: vehicule de escortă, pază umană convențională – agent-paznic în puncte strategice la cerința clientului sau servicii de monitorizare la domiciliu/sediu/birou.

Departamentul de pază al Domarco Security asigură servicii de pază, protecție și supraveghere la agenții economici din sectorul public și privat:

Serviciile de securitate cu efective umane oferite de Domarco Security asigură printre altele:

Serviciile de securitate cu efective umane sunt realizate prin controale operative zilnice la toate obiectivele solicitate de către client, cu raportări periodice către dispeceratul Domarco Security, menite să asigure vigilența agenților operativi în timpul orelor de serviciu.

Acțiunile de control se realizează cu vehiculele auto din dotarea Domarco Security, de către agenți de securitate special antrenați și desemnați pentru acest tip de serviciu.