fbpx

Despre noi

Compania noastră reprezintă soluția de care ai nevoie pentru a-ti proteja afacerea, familia si casa.

DOMARCO SECURITY este o companie de top în domeniul pază, protecție și monitorizare. Ne mândrim cu o experiență de 20 ani, timp în care am asigurat tuturor clienților noștri servicii la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.

Suntem societate de elită in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor, monitorizare și intervenție rapidă și protecției de persoane, fondată pe principii solide care stau la baza organizării acestei activități, cu susținerea permanentă a cadrelor de conducere care dispun de o bogată experiență de specialitate, ajutându-ne să găsim întotdeauna cele mai bune soluții și mijloace pentru garanția siguranței și securității tale.

Domarco Security oferă soluții de securitate de ultimă oră prin instalarea de sisteme de detecție, alarme anti-efracție și incendiu, sisteme video, pe care le monitorizează 24/7 prin dispeceratul propriu, iar în cazurile de alarmă intervine prin echipajele specializate de intervenție rapidă.

Principiile noastre solide și organizarea fără cusur ne recomandă ca fiind partenerul de încredere de care ai nevoie pentru ca tu, familia și bunurile tale să fie mereu în siguranță!