fbpx

Instalare sisteme securitate

Trăim într-o lume din ce în ce mai nesigură. Asigură-ți afacerea și simte-te mai sigur acasă cu serviciul nostru de instalare sisteme de securitate.

Domarco Security, prin departamentul tehnic, asigură proiectarea, montarea și întreținerea unei întregi game de sisteme de securitate, precum sisteme de alarmă anti-efracție și anti-incendiu, inclusiv CCTV, sisteme de control al accesului, grilaje și obloane, astfel că indiferent de cerințele și nevoile tale, te asigurăm că deținem experiența, personalul și tehnologia potrivită pentru tine.

Fiecare sistem de securitate este instalat în funcție de circumstanțele tale personale, indiferent dacă îți actualizezi paza la domiciliu sau instalezi un sistem integrat de securitate pentru afacerea ta.
Fiecare serviciu de instalare a unui sistem de securitate este realizat de o echipă complet pregătită de ingineri calificați. Sistemul tău de securitate este instalat cu diligență, asigurându-te că depunem toate eforturile pentru a integra sistemul de securitate cât mai subtil posibil.

Odată ce instalarea sistemului de securitate este finalizată și se realizează verificarea bunei funcționări a aparaturii, un inginer va face predarea noului sistem de securitate și îți va arăta cum funcționează astfel încât să știi exact cum să îl utilizezi pentru a fii sigur că beneficiezi de toate avantajele oferite.

SUPRAVEGHERE PERMANENTĂ. SIGURANȚĂ TOTALĂ!